Anbefalte flyttebyråer i Oslo

Trenger du flyttebyrå i Oslo?

Det er ingen hemmelighet at det finnes flest bedrifter med adresse i Oslo eller områdene rundt. Mange bedrifter har nok avdelinger eller butikker rundt om i landet, eller kanskje de største byene i Norge. Men Oslo er også den mest folketette byen i landet så det er også en høy tetthet av offentlige kontorer i tillegg til alle mulige slags bedrifter.

Når man flytter en bedrift eller et kontor fra en plass til en annen plass, er det mange ting som skal stemme. Det viktigste er nok at man ikke får avbrudd i aktiviteten, det kan fort bli dyrt.

Det er flere momenter man bør tenke på når man velger flyttebyrå i Oslo, her er de viktigste:

  • Kapasitet
  • Flyttetjenester
  • Prisnivå
  • Referanser

Det er viktig at flyttefirmaet har kapasitet til flyttelasten og i tillegg har kapasitet i det tidsrommet flyttingen skal skje på.

Det kan også være viktig at flyttebyrået kan hjelpe med nedpakking, nedmontering, tepperens, flyttemateriell, flyttevask eller oppussing om det trengs. Det samme med oppmontering og lignende.

Prisnivået er selvsagt også viktig, men her er det smart å sjekke med de ulike flyttebyråene, det kan værevanskelig å anslå en pris over mail eller telefon.

Det siste momentet man bør sjekke er om flyttebyrået har gode referanser, ikke bare at det finnes referanser men at det er andre aktører som har brukt flyttebyrået tidligere.

Sjekker man alle disse tingene bør flyttingen av bedriften eller kontoret foregå på en effektiv, rimelig og ryddig måte.

Det finnes egentlig flere anbefalte flyttebyråer i Oslo men to flyttebyråer som skiller seg ut er flyttefirmaet CreaMan i Oslo og Flyttebyrå Oslo. Begge er velkjente, har alle typer tjenester og svært gode referanser. Men igjen: prisene må man sjekke med hvert enkelt flyttebyrå, så der lønner det seg å avtale befaring slik at man kan få et best mulig pristilbud.